Budapesti lakások családoknak 35 millió alatt

Ingatlantájoló.hu 2020.02.10 04:46:44

A fővárosban nem könnyű elfogadható áron olyan lakást találni, ami már családdal is kényelmes lehet, különösen akkor, ha a jó környékhez is ragaszkodunk.


 

Ha azonban 1 vagy 2 gyereknél nem tervezünk többet, egészen jó 1+2-es vagy 2+1-es lakásokat találhatunk 35 millió forint alatt, méghozzá nem is rossz környékeken. Mutatjuk a legjobb ajánlatokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Frissen felújított panellakás Újpesten

A Károli Gáspár Református Egyetem közelében található ez a 2 + 1 fél szobás panellakás, melynek felújítása nemrég fejeződött be. Az ízlésesen berendezett lakás vételára a bútorokat is magában foglalja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított lakás a Pók utcai lakótelepen

Rómaifürdőn, a közkedvelt Pók utcai lakótelepen található ez a nappali + 2 hálós panellakás, melyet néhány éve teljeskörűen felújítottak. Az igényesen felújított, 2+1 szobás lakás nappalija klimatizált és egy 4 nm-es, panorámás erkély is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Klimatizált lakás Budafokon

Budafokon, a Leányka utcai lakótelepen helyezkedik el ez a 2+1 szobás panellakás, melynek minden szobája klimatizált. A 10. emeleti lakás összes kültéri és beltéri nyílászáróját kicserélték, és új radiátorokat is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes felújításon átesett lakás a Füredi úti lakótelepen

A XIV. kerületben, a Füredi úti lakótelepen, egy panelprogramon átesett ház 8. emeletén bukkantunk erre az 1 + 2 fél szobás panellakásra. A lakást néhány éve műszakilag és esztétikailag is kompletten felújították.

Még több képért kattintson a fotóra!

Galériás lakás Újpesten

Újpest központ és Városkapu között helyezkedik el ez a nappali + 2 hálós lakás, melynek hálószobái bár kicsik, mindkettő galériázott. Az amerikai konyhás lakáshoz kis saját kertrész is tartozik, felújított, hőszigetelt nyílászárókkal és klímával is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások